Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil komme meg over den situasjonen sånn at vi kan ha det bra.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er sammen med en gutt som er veldig snill, og jeg vet at han bryr seg mye om meg For et par måneder siden hadde vi sex, og jeg hadde soppinfeksjon som jeg trodde hadde blitt bedre, men jeg visste at det kunne litt vondt. Men jeg ville ikke skuffe han, så vi hadde sex.jeg hadde lyst på starten. Jeg tror ikke jeg ga noen tegn på at jeg ikke ville og han trodde nok at jeg var helt med på det, men etter hvert mens vi hadde sex så begynte det å gjøre veldig vondt. Jeg turte ikke å si noe for jeg ville ikke skuffe han, så vi fortsatte ganske lenge helt til han kom. Det var ganske vondt for meg. Nå får jeg ofte en klump i magen når vi er sammen, og når vi begynner å kysse og går mot å ha sex. Jeg vil ikke ha det sånn, for han er en veldig god gutt og jeg vet at han aldri ville gjort noe for å såre meg, eller å misbruke meg eller overgripe seg på meg. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil komme meg over den situasjonen sånn at vi kan ha det bra, for vi hadde det veldig bra før.

SVAR

Besvart 17.03.2020 16:19:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle