Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har ikke lyst på sex!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har vært sammen i over 6mnd nå, og vi pleide å ha sex veldig mye før. Men de siste 3mnd har han ikke hatt noe lyst og tar ikke initiativ i det hele tatt. Og jeg har spurt han flere ganger hvorfor han ikke vil, og da sier han bare at han ikke vet og at han bare ikke føler for det men vet ikke hvorfor. Jeg respekterer at han ikke vil, men hvis jeg bare kysser han mer enn 2-3 ganger på rad blir han sykt irritert og sint på meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, og føler det er noe galt med meg. Plis hjelp meg. Takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 19.03.2020 15:06:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle