Hopp til hovedinnholdet

Jeg skjønner ikke hvorfor ho ikke syntes det er like digg å ha samleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tok nylig dommen til dama for 2 uker siden. Og ho syntes dette var nytt og spennende. Men vi puler bare med kondom og jeg syntes det er digg men ho syntes ikke det er like digg. Ho liker at jeg fingrer ho. Men jeg skjønner ikke hvorfor ho ikke syntes det er like digg å ha sex... Hva gjør jeg galt? Og hva må jeg endre? Eller er det fordi vi bruker komdom?

SVAR

Besvart 07.04.2020 11:06:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
attach_file

Vanlige samleiestillinger

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
account_circle