Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min blir kontrollert av moren sin, hjelp. Jente 19 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg og kjæresten har vert i lag i 2,5 år og eg irritera meg grønn over at han er ein mammadalt. Det går ikkje ein dag utan at ho ringer og skal absolutt snakke med han, sender melding og masar når han ikkje er heime eller er på jobb. Ho har ikkje noko godt forhold til meg, og likar meg ikkje i det heile. Ho vil ikkje føre ein samtale med meg, og unngår meg helst om ho klarer. Er veldig trist... Kjæresten min blir kontrollert av ho, og får ikkje lov til noke uten henna godkjenning, og dette irriterer meg skikkelig! Han får ikkje komme på besøk til meg uten å spør ho, kan ikkje reise på butikken uten å sei i frå (han bur heime) (vi skal flytte ilag til sommaren) Men eg er så dritt lei! Korleis kan eg få han til å klippe navlestrengen? Eg har prøvd så mange ganga! Korleis kan eg få ho til å bakke unna? Eg orkar snart ikkje meir! Ho er så ekstrem, for sjølv om han flyttar ut, så stoppe ikkje maset eller kontrolleringa hennar. Hjelp meg! Ho manipulera mannen min!! Ho hatar meg! HJELP!

SVAR

Besvart 11.04.2020 00:14:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle