Pappa vurderer nekte meg å overnatte hos kjæresten min. Har han lov til dette? Hvis han nekter kommer jeg aldri til å snakke med han mer.  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Pappa vurderer nekte meg å overnatte hos kjæresten min. Har han lov til dette? Hvis han nekter kommer jeg aldri til å snakke med han mer. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 16 år å jeg vil ligge over hos min kjæreste å jeg vil da så gjærne ligge åver til hun men pappa sier jeg ikke får lov å nekter meg kan han det? eller er det noe jeg kan bestemme selv? han har til i morgen å svare meg 26.11.2015 ja eller nei, viss han sier nei så blir jeg drit sur på han å jeg kommer ikke til å snakke med han mer, det er en sjip pappa å svare nei, også om han svare nei så stoler han heller ikke nokk på meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer