Hopp til hovedinnholdet

Samleie og angrepiller

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er bekymret for at jeg er gravid. For 2 uker siden hadde jeg sex med kjæresten min og kondomet sprakk, og han kom inni meg. Jeg tok angrepille 2 timer senere. Jeg sov hos han, og om morningen hadde vi sex igjen, denne gangen uten kondom. han dro den ut i god tid før han kom, og jeg tenkte at angrepillen fortsatt ville være i systemet, så det ville gå bra. Men de dagene var jeg også mest fruktbar ( sier en menstruasjonsapp). Nå er mensen min forsinket 5 dager, men jeg har hatt både kramper og ømme bryst som også tyder på mensen? Takk for svar.

SVAR

Besvart 27.03.2018 21:29:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle