Han (15) hadde sex med kjæresten på 13. Kan han få straff? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Han (15) hadde sex med kjæresten på 13. Kan han få straff?

account_circle

SPØRSMÅL

er en gutt på 15 som hadde sex med ei jente på 13 år. Begge ville det. Vi brukte også kondom og angrepille. er det noen sjanse for at henne er gravid? Det er over en uke og tre dager siden vi hadde det, og ho skal ha mensen om 3 dager. Jeg visste ikke før i dag at det vill regnes som voldtekt om jenta er under 13. Men ho fyller 14 i dette året. Jeg fyller 16 i juli. Som sagt så ville begge det, og vi er kjærester. Hvis kjæresten min sier henne var med på det, og ville det. Kan det gi mindre straff i retten? Var ikke noe dumt ment, men ingen av oss visste hva som var straffen. Men jeg spurte over 5 ganger om ho var sikker på om ho ville ha det og ho sa ja. Vi hadde ikke sex i mere en 5min. Skal ikke ha sex med ho før ho er 16, har vi bestemt

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer