Hopp til hovedinnholdet

Kondomen sprakk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og venninna(13) mi var på camping for ca 20 dager siden. Hun ble godt kjent med en gutt(15) der. De hadde da sex. Venninna mi er redd for at hun er gravid, for ut i fra det jeg skjønte var d sprekk i kondomen. Hva skal hun gjøre og er det noe jeg nødvendigvis kan hjelpe henne med? Det er bare jeg som vet det, og han gutten hun hater sex med bor langt unna, og er sur på venninna mi nå.

SVAR

Besvart 30.07.2018 11:52:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle