Hopp til hovedinnholdet

Jeg har noen spørsmål om sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg har noen spørsmål. 1: eg har ein skjæraste som eg elsker så høyt. Me har snart vert sammen Lenge og ser verandre veldig ofte men det har seg slik at eg har begynt og få noen veldig sexuele følser for ho men eg veit ikkje om eg tør å sei det og er det galt å få sånne følser 2: når eg onanerer bruker eg fantasien til å forestille meg at eg og ho er sammen og har Sex som for eksempel når eg onanerer på romet så tenker eg at me koser i sengen men at ho plutselig begynner og gå fram og tilbake og eg får plutselig nytelse eller når eg er i dusjen og eg ser ho med meg heilt ankene og me plutselig begynner og bli veldig exstreme med kvarandre. Men det eg lurer på er om det er noe galt med meg for å tenke sån? 3: eg har så lyst å spørre henne om eg kan sjå henne naken vist eg og ho skulle vere aleine på eit låst rom men eg veit ikkje om eg tør, men eg har bare så lyst til å beføle henne og bli befølt og håpe at det fører til Sex. Eg respekterer henne veldig. Håper dere kan gje meg svar.

SVAR

Besvart 25.09.2017 09:50:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan bruker du kondom?

Kondom brukes på penis under sex for å unngå graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner. Det er det eneste sikre prevensjonsmiddelet som gutter kan bruke.

 

Les mer
account_circle