Hopp til hovedinnholdet

Penis blir ikke stiv på samme måte som før.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Angående sexlyst og ereksjon.Jeg har hatt dame og vi hadde mye sex uten problem, gjerne flere ganger daglig og jeg ble automatisk stiv med tanken uten å måtte runke i gang.Forholdet tok slutt og noen måneder senere skulle jeg og en jente jeg holdt på med en stund ha sex.Penis ble ikke hard nok til penetrering og jeg skyldte på dårlig søvn den siste tiden.Etter dette(halvt år siden)harjeg merket at jeg som oftets må inn med mye innsats for å få den stiv.Den blir skikkelig stiv når jeg holder på å runke.Men må bygge det opp.Sånn kan man ikke løse det med sex.Samtidig er ikke lysten like stor som før.Det strammer ikke lenger i boksen når jeg tenker noe sexuelt eller ser/møter en bra dame.Merker heller en mer død følelse i penis.Blir som sagt skikkelig stiv etter litt runking og mens jeg runker.Men den går ikke opp av seg selv ved sexuelle tanker som før når jeg gikk til sengs med damen.Er det normalt å ikke bli kåt av bare tanker?Hva kan jeg gjøre i hverdagen for frisk ereksjon/lyst?

SVAR

Besvart 25.10.2018 14:32:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå." Hvorfor skjer dette?

 

Les mer
attach_file

Kåt, men kroppen reagerer ikke?

Sliter du med å få kroppen din til å fungere som forventet når du er kåt? Les om hva årsaken kan være og hva kan du gjøre.

 

Les mer
account_circle