Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg fjerne prikkene jeg har på penis?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 14 år, Jeg har blitt sugd 2 ganger før men nå skal jeg ha sex med ei jente på 15. Men jeg har en rød strek på pikken min, åg noen prikker, jeg har også talgkjertle men dei prikkene er ikke det, jeg tror det er sopp ellernoe, hvordan får jeg det bort? kan dere hjelpe meg, jeg tørr ikke gå til legen. om dere trenger bilder ellernoe så bre si ifra. jeg har hatt det sykt lenge

SVAR

Besvart 13.05.2019 10:21:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle