Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke å bli hard når jeg tar fram kondomen og gjør meg klar.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har fått meg en kjæreste og hvert sammen med hun i ca 3 måneder. Vi har kommet såpass langt at vi ønsker å ha sex. Men for en eller annen grunn klarer jeg ikke å bli hard når jeg tar fram kondomen og gjør meg klar. Dette har skjedd fire ganger på rad, og er veldig frustrerende. Jeg vet at tanker og nervøsitet kan påvirke at dette skjer, noe som sannsynligvis er deler av problemet, men de siste månedene har jeg også hatt problem med å holde ereksjon når jeg onanerer for meg selv også. Tidligere har jeg ikke hatt noe problem ved å onanere, men nå for tiden kan jeg lett få ereksjon før jeg begynner, men etter kun en liten stund med stimulering går den ned, og jeg får store vanskeligheter med å komme. Dette er noe som har også gjenspeilet seg når jeg er med kjæresten: jeg blir hard, men ereksjonen går fort ned så fort jeg begynner å stimulere den. Hva kan jeg gjøre? Er fortiden i Et annet land dette skoleåret og har ikke tilgang til norske helsetjenester. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 10.02.2020 07:44:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå." Hvorfor skjer dette?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
account_circle