Hopp til hovedinnholdet

Jeg kan ikke ejakulere, men jeg har ofte våte drømmer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 15 år jeg kan ikke ejakulere, men jeg har ofte våte drømmer. Er det noe galt med meg? Burde jeg være bekymret? Jeg har spurt mange venner, og har fortalt dem om dette problemet. De har ikke peiling på hva det kan være. Jeg har prøvd å onanere veldig mange ganger til mange forskjellige ting, men jeg klarer ikke å bygge opp klimaks. Jeg får en god del « pre cum» men aldri noe mer enn det. Jeg har våte drømmer mye oftere enn folk flest tydeligvis, som regel et par ganger i uken til et par uker i måneden. Dette er de eneste gangene jeg klarer å ejakulere «normalt» i hele mitt liv. Jeg har prøvd og prøvd å onanere, men jeg klarer det aldri. Jeg vet ikke hvorfor, og jeg har veldig lyst på svar.

SVAR

Besvart 08.11.2020 15:03:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Derfor varierer sexlysten din

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå." Hvorfor skjer dette?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle