Hopp til hovedinnholdet

Hun er sår og rød rundt skjeden og det svir når hun tisser etter at hun brukte latexfri kondom. Hva kan dette være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et problem jeg trenger svar på. Jeg hadde sex med kondom (latexfri rfsu, første gang jeg prøvde disse da jeg blir veldig tørr av vanlige kondomer) for 6 dager siden, og helt siden dette har jeg vært veldig sår nedentil, mest rundt skjedeåpningen. Jeg er veldig rød og det svir når jeg tisser, vasker meg eller tar borti. I dag merket jeg at det har blitt litt værre, og sårheten spredt seg litt mer utover. Hva kan dette være? Setter pris på utfyllende svar.

SVAR

Besvart 19.09.2017 21:13:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn skaffer du gratis kondomer

Kondomer kommer i ulike størrelser, passform, og med og uten smak. Du kan få tilsendt kondomer gratis i posten i en konvolutt som gjør at ingen kan se hva som er inni.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle