Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg har gjort noe galt når jeg onanerer! 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no! Først og fremt vil jeg bare si to ting jeg alltid har lurt på.. 1) Når jeg masserer meg selv nedentil bruker jeg for det meste en elektrisk tannbørste.. jeg tar en pose rundt den og det er en ekstremt deilig og avslappende følelse! Herregud, jeg føler meg så ekkel når jeg skriver dette! Men det er sant, jeg syns det er deilig og gjør det en del ganger i uka osv. Jeg føler at, når jeg gjør dette så er det en person som egentlig ikke finnes som bare føler med på meg og dømmer meg.. jeg føler jeg har gjort noe galt når jeg onanerer! Gjør jeg det? Eller er det bare jeg som tror det? Er det en dum ting å gjøre dette så tidlig? Jeg får en ekstremt deilig følelse, men etterpå blir jeg kvalm og føler at jeg burde skamme meg.. 2) jeg vet ikke helt om jeg får orgasme, for etter en stund med onanering så plutselig er det som om jeg ikke kan bevege på meg og jeg må bøye meg ned. Vanskelig å forklare.. det banker nedentil og jeg rister litt + må lukke øynene.. takk for svar!

SVAR

Besvart 08.12.2017 10:21:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle