Hopp til hovedinnholdet

Trur eg e forelsa i en gutt, han e 20 å eg e 16..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

off ! trur eg e forelsa i en gutt, han e 20 å eg e 16...han virket interrisert, så va vi på en fest me ca 300 stk å der va de mange jenter, han holdt meg i handa kyssa meg osv men så stakk jeg ut en stund å så når jeg kom inn satt han å klina me ei anna jente:/ blir så sjalu...å jeg vil virkeli beholde han ! er veldi gla i han å han har sakt han er gla i meg og men etter den festen virker de ikke sann:( hjelp meg pliz !
å så er de en tin til jeg lurer på..de svir når jeg tisser å så jeg har hatt sex før osv men de er mange måner siden, så nå er jeg veldig trang og de er vondt når jeg fingrer...hva kan de vere? sopp ellr klamydia eller noe annet?

SVAR

Besvart 04.02.2009 19:53:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle