Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker vil være "friends with benefits"

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 16 år gammel jente som har en veldig god gutte venn. Vi var på en fest for noen dager siden der vi begynte å hooke, etter det har jeg begynt å få noen følelser for han. Han mente vi kunne være friends with benefits. Jeg snakket med vennen mine om det, og de sa at jeg har blitt veldig friends zona. Jeg har sendt nudes og sånt til han. Og han vil at vi skal ha sex. Han mener også at vi kan gjøre ting som kjæreste parr gjør, men at ingen vet om det. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... jeg er veldig redd for at jeg skal få hjerte knust fordi jeg liker han, og vet ikke hva han føler for meg. Jeg vet det kanskje er vanskelig å svare på, men håper på det beste.

SVAR

Besvart 24.01.2019 09:34:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

Vi holder på, hvordan bli sammen?

Holder du på med den du er forelsket i og lurer på hvordan dere kan ta det neste steget og bli kjærester?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle