Hopp til hovedinnholdet

Smerter ved eggløsning og orgasme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei før sleit jeg veldig med eggløsningssmerter. Jeg dro til gynekolog og hun ga meg p-piller for dette (Almina 28). Eggløsningssmertene er blitt mye bedre! De kommer og går litt, men er ikke i nærheten av hva det var! Noe som kom etter dette var at jeg fikk veldige «eggløsningssmerter» etter orgasme som varer oppimot en time. Disse smertene er like intense som eggløsningssmertene var og er helt like. Hvis jeg onanerer eller har sex uten å få orgasme skjer ikke dette. Dette plager meg veldig da det er en stor stopper for mitt sexliv... Var som sagt ikke slik før jeg begynte på pillene. Vet dere hva det kan komme av? Er det noen andre piller jeg kan gå på som fjerner eggløsningssmertene uten å gi meg smerter etter orgasme? Tusen takk for svar!

SVAR

Besvart 07.06.2019 12:37:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle