Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke få orgasme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Veldig bra side!

Jeg har noen spørsmål jeg håper dere kan hjelpe meg med:

Jeg har vært sammen med kjæresten min i et halvt år. Vi har det veldig bra sammen. Vi begynte å ha sex for to måneder siden, det går veldig bra og vi har ofte sex. Problemet mitt er at jeg aldri klarer å få orgasme, ikke når han fingrer meg, under samleie eller når jeg onanerer selv. Har aldri hatt orgasme før. Er ikke det rart? Jeg er jo seksten. Har heller ikke vært særlig kåt og utforsket veldig mye på den fronten, har hatt mange andre ting å tenke på, har ikke egentlig kjent så mye på å være kåt. Har hatt en litt tung barndom, og jeg bekymrer meg mye for familien min.

Det er veldig godt å ha sex med kjæresten min, og jeg blir jo kåt. Tror jeg da. Blir i hvertfall veldig våt. Er det tegn på at man blir kåt? Jeg lurer også på om det skal være godt med vaginalt samleie? Synes nesten det er bedre enn å bli fingret. Jeg får jo ikke orgasme, verken med stimulasjon av klitoris eller via samleie, og jeg har hørt at jenter har vanskelig for å få vaginal orgasme. Hvorfor er det godt da?

Håper dere kan hjelpe meg. Har så veldig lyst til å få orgasme, men jeg begynner å tro at jeg ikke kan få det. Er det noe galt med klitorisen min? Kan den være ødelagt? Av foreksempel riding på hest da jeg var yngre?

SVAR

Besvart 20.05.2009 19:28:51
account_circle