Hopp til hovedinnholdet

Har dere noen stillinger dere kan anbefale?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

E har en kjæreste og vi har sex en god del, men e e så sjenert under sex så vi har bare sann doggy, misjonær og cowgirl. Og e må sei når e e har cowgirl so er e egt sjukt ukomfortabel. Men lixm e lure på om e kan få nøken fleire forslag på nye sex-stillinger som ikjje er for krevande, og noken som kan tilpassast for nøken som har dårli sjølbilde. Han spør ofte om vi kan ha reverse-cowgirl men e ekkje komfertabel me kroppen min og vertfall ikkje baken min så e tørr ikkje.

SVAR

Besvart 16.12.2019 17:38:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Vanlige samleiestillinger

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
account_circle