Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre? Hvordan tørre å fingre, utforske kjønnet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har begynt å forske med meg selv. Jg har på en måte fått strålene i dusjen å peke mot skjeden og syntes det var litt deilig og gøy. Jeg har litt lyst til å prøve å fingre, men jeg tørr ikke SÅNN TØRR VIRKELIG IKKE! tror det er litt fordi den kulturen jeg kommer fra er ikke det en greie og det er liksom vondt elr ikke noe man driver med. Så jeg er redd for at det gjør vondt. Jeg føler meg ikke helt klar, men samtidig også veldig klar. Jeg er redd For at hvis jeg ikke prøver meg fram nå, vil jeg aldri få til å ha samleie. Og de fleste forumene jeg har lest på har alle prøvd å fingere siden de var 10-11 år, men ikke jeg!! Hva skal jeg gjøre? Hvordan tørre? Gjør det vondt? Er jeg klar? Kommer jeg aldri til å tørre å putte en penis inni? Takk for svar!

SVAR

Besvart 03.05.2020 14:09:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
account_circle