Hopp til hovedinnholdet

Det klør og svir i underlivet etter samleie. Det svir også når jeg tisser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For en uke siden hadde jeg sex men en gutt uten å ha blitt våt/kåt. Jeg tror jeg har revnet. For 4 dager siden begynnte jeg å kjenne at jeg var blitt sår i underlivet og det klødde. Det har blitt værre og værre hver dag, og nå klør det, svir noenganger og svir når jeg tisser. Er dette normalt, og er der noe jeg kan få gjort for å stoppe plagen. Jeg har prøvd å smøre meg med sink salve men vet ikke om det hjelper. Takk på forhånd for svar:)

SVAR

Besvart 14.06.2020 20:02:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kåt, men kroppen reagerer ikke?

Sliter du med å få kroppen din til å fungere som forventet når du er kåt? Les om hva årsaken kan være og hva kan du gjøre.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle