Hopp til hovedinnholdet

Har smerter ved samleie. Hva kan dette være og hvordan få sjekket det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no Jeg lurte bare på for i det siste når jeg har hatt sex med kjæresten min har det svidd noe enormt nedentil, jeg har vert å tatt test for klamydia og har også tatt soppkur. Det begynner å bli veldig veldig irriterende for jeg klarer ikke å ha skikkelig nytelse, smerten er sviende helt i begynnelsen av økten og 1-3minutter etter vi er ferdig. Kan også merkes i veggen opp til utinrøret og helt inderst. Har dere noen formening om hva dette kan være? Og Hvordan og hvor kan jeg gå å få en skjekk nedentil?

SVAR

Besvart 13.08.2020 23:00:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har dere ikke like mye sex lenger?

Dere er verdens beste par, og alt er bare lykke. Men etter hvert fungerer ikke sexlivet som før. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Har du plager og vondt etter samleie?

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan skyldes smitte eller være noe du bør sjekke hos en lege.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle