Hopp til hovedinnholdet

Svie og ubehag i underlivet etter sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

 

 

Hei, Jeg hadde sex for andre gang på mandag og søndag. Vi tok en del runder og det gikk litt hardt for seg. Når vi hadde sex gjorde det veldig vondt men jeg prøvde bare å fortsette i håp om at det ble noe bedre etterhvert, noe det egentlig ikke ble.. jeg hadde mensen når hi hadde sex så det gjorde det at «smøringa» der nede var ikke et problem... Etter det så svei det å tisse i en god 5 dager og nå har jeg litt småubehag etter hver gang jeg tisser. Jeg er ikke like sår lenger men kjenner fortsatt at jeg er sår når jeg for eksempel tørker meg. Jeg merker også at det føles nesten ut som om at det klør inni kjeden, om det gir mening?... jeg lurte på er det noe galt eller er det normalt og noe som kommer til å gå seg til etter noen fler dager? Reagerer bare på at det har gått så lang tid og fortsatt ikke har blitt helt ok..

 
What do you want to do ?
New mail

SVAR

Besvart 06.10.2020 07:34:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle