Hopp til hovedinnholdet

Har brukt dildoen til min søster, bør jeg fortelle henne dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har funnet en dildo som min søster eier, er en vanlig dildo som ser ut som en penis, mørk svart en, som kan vibrere om en skrur på den nede under. jeg prøvde den når jeg fant den men fikk den ikke inn noe serlig langt, kansje såvidt hode på dildoen. den er ganske stor egentlig. ca 18cm lang og ganske tykk, for jeg klarer ikke holde rundt den. så jeg droppa det til i går da jeg prøvde på nytt, var alene så jeg gikk på pornhub og det hjalp skikkelig! ble veldig våt så det gikk mye bedre, fikk nesten inn hele! kanskje 15 cm. ååå det var så sykt godt, herreguuud det var digg. har hatt andre ting inni meg før, som agurk, hårbørstehåndtak osv. men dette var himmelsk, så jeg har brukt den sikkert 6 ganger der jeg har fått orgasme. og jeg tørket godt av, men nå tenker jeg at kanskje jeg burde fortelle søsteren min dette? er det lurt? og det gjør vel ikke noe sånn egentlig at jeg bruker den?

SVAR

Besvart 17.10.2017 11:37:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Derfor varierer sexlysten din

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle