Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å onanere med dusjhodet? Og hva kan jeg gjøre for å få orgasmer ellers?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Lurer på om det er farlig og onanere ved å ta dusjhode nær skjeden og klitoris og "spyle" det med vann? Har lest en plass at det ikke er så bra å skylle sjeden for mye med vann pga tørrhet. Men det er egentlig den eneste måten jeg får orgasme. Har også kjæreste, men er veldig skjeldent at jeg kommer. Kjenner at det gjør meg veldig frustrert til tider. Jeg føler det tar så lang tid for meg og komme derfor er det ikke alltid at han "gidder" å prøve, spesielt ikke hvis vi har dårlig tid. Jeg fårstår det også, er veldig mye jobb som skal til for å få meg til å komme. Men det er kjedelig og komme 2 ganger i halvåret under samleie, men hver eneste gang jeg gjør det selv med "dusjen". Noen tips?

SVAR

Besvart 14.01.2018 13:35:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle