Hopp til hovedinnholdet

Jeg har onanert i fem år, betyr det at jeg er klar for sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 15, snart 16 år. Og helt siden jeg var 10 år så har jeg onanert. Uten å i det hele tatt vite hva jeg drev med da jeg var så ung. Helt siden da til nå så har kåtheten gått over etter orgasmer, men ikke nå lenger. Jeg er mer kåt oftere, onanerer og får orgasmer flere ganger daglig. Men selv etter orgasmen så er jeg fortsatt kåt... har alltid pleid å gå over, men ikke nå lenger. Jeg er forresten jomfru. Og føler meg bare mer og mer lyst på sex. Men betyr alt dette at jeg er klar for sex? Føler meg skikkelig desperat rett og slett på å ha sex med noen, bare tanken av den deilige følelsen gjør meg opphisset... men fordi jeg har lyst på sex? Kan det bety at jeg er klar for det? Er redd jeg skal gjøre noe jeg angrer på i etterkant...

SVAR

Besvart 14.01.2018 19:26:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Derfor varierer sexlysten din

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Er dere ikke like kåte?

Hvis den ene i forholdet ønsker mye sex og den andre ikke har like stor seksuell lyst, kan det fort bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle