Hopp til hovedinnholdet

Er sæd rent? Og hva er intimvask?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no! Jeg har prøvd å onanere noen ganger, og får en følelse av at jeg må tisse! Jeg har funnet ut at det bare er sæd som skal ut eller noe sånn, men jeg på om sæd er reint. Jeg har også hørt at man må ta sånn intimvask, men hva er det og hvordan funker det? Og hva skjer hvis man ikke tar intimvask? Jeg har egentlig generelt spørsmål om runking, og sædutløsning ved runking. Jeg har også prøvd å suge meg selv. Dette har ikke fungert, og jeg synes det er litt kleint å skrive om, selv om jeg er anonym, og lurer derfor på hva som skjer når man suger seg selv... Håper på svar ganske kjapt.

SVAR

Besvart 10.06.2018 18:02:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle