Hopp til hovedinnholdet

Lav puls ved onani.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I det siste har jeg lagt merke til noe litt spesielt når jeg har vært veldig kåt, mens jeg har onanert. Ikke hver gang, men 3-4 ganger hittil. Hjertet mitt begynner å pumpe veldig tregt og samtidig veldig hardt, kan føle pulsen fysisk i brystet. Jeg målte av nysgjerrighet sist gang det hendte, hadde da puls på ca 40. Dersom jeg tar det rolig i en slik situasjon så går det tilbake til normalen (kanskje 60-100, uansett helt innafor). Men det føles jo litt ubehagelig. Rytmen er som sagt treg, men den er stabil og rytmisk. Jeg har målt hvilepuls på under 40 før, men dette er noe annet da det skjer mens jeg faktisk bruker kroppen. Jeg blir forøvrig ikke svimmel eller opplever noen form for ubehag, kun færre og kraftigere hjerteslag. Har dere noen anelse på hva dette kan være? Om det er grunn til bekymring?

SVAR

Besvart 31.08.2018 10:07:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle