Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lite urin

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en jente på 20 år og lurer på noen ting? 1 jeg må tisse bare en gang om dagen jeg vet ikke hva som skjer med det men drikker 2 liter brus vær dag? 2 hvorfor må man bare tisse en gang om dagen er det normalt det har vært sån siden jeg kan huske. Jeg har bare tisset en gang uansett hvor mye jeg drikker så tisser jeg bare en gang om dagen. Det er ganske mye som sakt med det er ikke så gult urin helder. 3 jeg sliter med ekstremt mye kåthet nå for tiden vet ikke hvorfor tenker ikke på sex en gang men er så våt nede i tissen så jeg må bruke truseinnlegg eller så går det igjennom buksen som du svetter mye. Er det svette eller er det orgasme. Har hatt orgasme nesten vær gang jeg har sex eller leker med kroppen min det er så digg.

SVAR

Besvart 29.11.2018 13:44:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Hva er egentlig en orgasme?

Hvordan føles en orgasme, og er det forskjellig fra gutter og jenter?

 

Les mer
account_circle