Hopp til hovedinnholdet

Jeg får aldri noe god følelse av å føre en finger i skjeden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år. Når jeg dusjer, prøver jeg å onanere. Tror aldri jeg hat fått en orgasme før. Jeg stimulerer klitoris, og det føles godt, men ikke sånn som folk sier det er å ha en orgasme. Hvis jeg prøver å onanere, er jeg redd for at det skal gjøre vondt, så jeg fører som regel bare en finger oppi. De fleste gangene stopper det bare, andre ganger kan det gjøre vondt, selv om jeg er våt. Jeg får aldri noe god følelse av å gjøre det. I tillegg, så tror jeg at jeg har klitoris på utsiden av kroppen, hvis det gir mening. Asså, på vanlige kvinnelige kjønnsorgan, har man jo de ytre kjønnsleppene, også en sprekk. Men hos meg, så ser man de ytre kjønnsleppene, og det inni. Er dette normalt? Vet at mamma og har det sånn, men ikke like ille som meg. Jeg hadde det ikke når jeg var liten. Men tror det ble sånn i starten av puberteten/slutten av 4. Klasse. På forhånd takk for svar.

SVAR

Besvart 01.05.2019 17:52:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle