Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å føre en finger inn i skjeden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente på 14 år her. Dette er ekstremt flaut, men jeg har ikke noen andre å spørre. Jeg har onanert siden jeg var 12 år gammel. Men bare ved stimulasjon av klitorisen. Jeg har ekstremt lenge nå hatt lyst til å stikke en finger eller to inn i åpningen men det går ikke. Når fingrene mine nærmer seg åpningen sendes enn ubehagelig følelse gjennom hele kroppen og jeg klarer ikke gjennomføre. Jeg passer alltid på at jeg er både påtent og våt før jeg prøver og jeg aner ikke hvorfor det ikke går. Hva kan jeg gjøre Hilsen flau 14 åring

SVAR

Besvart 30.05.2019 12:04:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Derfor varierer sexlysten din

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle