Hopp til hovedinnholdet

Jeg fingret og onanerte med en neglelakk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har altid likt og fingre osv... jeg var så smart som tok og onanert med en negelakk og jeg var uheldig og miste den inni der! Dette skjedde får sånn 2 min siden! Men jeg greide og få den ut! Jeg var så redd at jeg skjelver enda! Jeg har egt aldri fingret med noe før, men jeg skulle prøve i dag og det var den værste opplevelsen jeg kanskje har hatt! Eller ikke aller verste men kanskje på 5 plass! Men jeg er sykt redd får at det er igjen noe inni dær, men jrg brukte ikke mere enn negelakken da... jeg er sykt redd nå! Jeg SKALL IKKE SI DETTE TIL NOEN! Hilsen meg

SVAR

Besvart 09.07.2019 14:41:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle