Hopp til hovedinnholdet

Kusinen min så gjennom nøkkelhullet på do at jeg runket...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, kusina mi så meg runke! Jeg satt på do og skulle til å tisse. Men så hadde jeg ikke runket på dager, så jeg fikk litt lyst til å bare runke litt på doen, ikke så lenge. Bare for å roe den "seksuelle-følelsen" litt ned. Jeg var hos familien min, og kusina mi hilste ikke en gang på meg. Men jeg hilste på alle sammen. Plutselig sitter jeg på do, også ser jeg noen som ser gjennom nøkkelhullet. Det var kusina mi. Så sier hun skikkelig høyt: Han runker! Jeg blerød i ansiktet og latet som ingenting. Faktisk så runket jeg bare i 10 sekunder. Så det var skikkelig typisk at hun skulle se det da. Familien min er Jehovas Vitner, noe som betyr at det er STRENGTFORBUDT å onanere, se på porno, eller noe annet seksuelt relatert hvis du ikke er gift.Men jeg bare gjør det likevel, fordi jeg blir glad av å "cumme" og følelsen av orgasme. Men det er jo litt rart at hun ikke hilser, men ser meg gjennom nøkkelhullet? Hva kan jeg gjøre, nå som jeg aldri vil møte hun igjen? Og hun er veldig sladrette....

SVAR

Besvart 01.10.2019 11:39:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle