Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg bruke istedenfor kondom på gulrøtter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Spørsmål 1. Hei! Jeg er kjempe kåt om dagen. Jeg har brukt kondom på gulrøtter, men har ikke fler kondomer igjen. Hva kan jeg bruke istedenfor kondom på gulrøtter? Går det ann og evt bruke plastpose med matolje? Spørsmål 2. Jeg har en kjæreste. Vi har snakka litt om og kline. Jeg har kjempe lyst, men tørr ikke. Hva kan jeg gjøre? Jeg har kjempe lyst. Spørsmål 3. Kjæresten min snakker mye om sex, osv. Betyr dette at han ønsker og ha sex? Takk på forhånd!❤️

SVAR

Besvart 05.01.2020 18:28:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Sånn skaffer du gratis kondomer

Kondomer kommer i ulike størrelser, passform, og med og uten smak. Du kan få tilsendt kondomer gratis i posten i en konvolutt som gjør at ingen kan se hva som er inni.

 

Les mer
attach_file

Lyst til å prøve et sexleketøy?

Har du lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer eller har sex? Les mer om hva du kan bruke og hvordan du får tak i det.

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle