Hopp til hovedinnholdet

Tør ikke å ta noe inn i skjeden, føles ekkelt når jeg tenker på det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er snart 16 år og jeg tør ikke å ta noe inn i kjeden min. Når jeg onanerer masserer jeg liksom bare klitoris. jeg har prøvd å ta inn fingre før, men jeg kan ikke huske at det var noe godt og jeg husker ikke om det gjorde vondt. Når jeg tenker på å ta no inn i den blir jeg helt ekkel og ukomfortabel. Jeg har villet ha sex før og sånt, men det er i småe perioder og så plutselig blir jeg helt ekkel av å tenke på å bli kysset, tatt på eller noe som helst sånt. Jeg synes tanker av sånt kan være gøy, men jeg tror ikke jeg ville att noe sånt skulle skje på ekte. Hvorfor er det sånn og er det noe galt med meg, og er det en måte jeg kan forandre det på? Jeg vil jo kunne ha en kjæreste og gjøre vanlige ting med, de fleste andre har det.

SVAR

Besvart 22.01.2020 17:55:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle