Hopp til hovedinnholdet

Er litt trang. Greier så vidt å få to fingre opp i vagina.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lyst til å ha sex. Men når jeg onanerer så kjenner jeg at jeg er litt trang. Greier så vidt å få to fingre opp i vagina. Hvordan kan jeg bli «løsere» eller forberede meg til sex? Går det an å kjøpe dildo fra nettet, fra f.eks Kondomeriet når jeg er 16? Og vises det utenpå pakka at den er derifra?

SVAR

Besvart 16.02.2020 19:10:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Lyst til å prøve et sexleketøy?

Har du lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer eller har sex? Les mer om hva du kan bruke og hvordan du får tak i det.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle