Hopp til hovedinnholdet

Fikk kraftig hodepine når jeg runket. Farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gutt 13 her, for et par måneder siden fikk jeg kraftig hodepine når jeg runket. Dette skjedde rett før jeg kom. Hver gang jeg prøvde å runke de neste to ukene fikk jeg disse hodepinene som varte i et par timer. De neste to månedene etter denne episoden, gikk det helt fint å runke helt til rundt for tre dager siden da det skjedde igjen. Altså har dette skjedd hver gang jeg runket de siste dagene. Spørsmålet mitt er om det er farlig, og om det er noe jeg kan gjøre for å få det til å slutte?

SVAR

Besvart 29.02.2020 16:04:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle