Hopp til hovedinnholdet

Får ikke dratt ned forhuden på penisen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg får ikke dratt ned forhuden på penisen siden det er noe jeg tror er en blodåre som går fra forhuden til penishodet. Denne blodåren er ikke lang nokk til at jeg får dratt ned forhuden og jeg vil helst ikke gå til legen med dette slik at mamma og pappa får funnet ut av dette så jeg håper dere vet og noen andre metoder jeg kan fikse dette. Kan ikke huske sist jeg kunne dra ned forhuden siden den har vært trang helt siden jeg var 8-9 men nå har jeg fått utvidet huden slik av det bare er blodåra som holder igjen. Jeg har egentlig aldri runket ordentlig pga.forhuden men prøver jeg og gjøre det fort mot dyna for jeg noe som jeg tror er orgasme men dette kan jeg gjøre mange ganger uten at penisen blir slapp eller at det kommer sæd. Håper dere har svarer på spørsmålene?

SVAR

Besvart 05.03.2020 16:28:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Når er du gammel nok?

Lurer du på når du kan ta båtførerprøven eller hvor gammel du må være for å jobbe? Her finner du en oversikt over viktige aldergrenser for når du er gammel nok.

 

Les mer
account_circle