Hopp til hovedinnholdet

Jeg får dårlig pust og sopp av å fingre mye, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år. Jeg har fingra helt siden jeg var 5 år, da bare gnei jeg meg utenpå trusa, men det utviklet seg til fingring på klitoris. Siden jeg var kanskje 7 år har jeg fingra meg selv hver dag og veldig ofte flere ganger om dagen. Jeg har vært nesten helt avhengig og har ikke klart å stoppe når jeg begynner. Men tingen er at jeg får sopp av at jeg fingrer pga jeg blir varm og svett der nede, og da får det aldri noe fred der nede. Og når jeg fingrer på en måte "stresser" for å komme(jeg kommer veldig fort når jeg fingrer) og stresser og holder på en måte pusten og spenner meg veldig, jeg sliter med stress fra før av men dette gjør pusten enda verre. Jeg kommer fortere når jeg holder pusten, og har vært avhengig av å gjøre det i mange år. Men pusten min blir veldig dårlig av det. Men jeg er helt avhengig av å fingre og vet ikke hvorfor. Så av å fingre får jeg både sopp og pusten min blir dårlig(får hjerteslag hele døgne og vondt i magen). Så hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 02.04.2020 19:10:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle