Hopp til hovedinnholdet

Jeg bor sammen med foreldre, hvordan onanere uten lyd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 19 år som er veldig takknemlig for at denne siden finnes! Nå i disse tider har jeg vært hjemme alene i et par uker på grunn av stengt skole. Har pleid å onanere ganske ofte da, typ hver dag eller annenhver. Den siste uken nå før påske har foreldrene mine også fått hjemmekontor så alle er hjemme i huset. Er enebarn og bor i en liten leilighet. Merket at jeg er sykt kåt for tiden og får ikke gjort noe med det og dette med hjemmekontor og stengt skole kan jo vare en stund.. vet liksom ikke hvordan jeg kan få utløp for min seksuelle frustrasjon. Tør ikke onanere når foreldrene mine er hjemme fordi jeg er redd for at de skal høre (kan lage en del lyd) og bruker litt tid da jeg ofte ser porno først. Sendte et spørsmål angående det tidligere (f6d52) så det er ikke noe jeg trenger svar på. Men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, har så sykt lyst til å onanere... føler ikke at jeg kommer til å holde ut

SVAR

Besvart 06.04.2020 19:27:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle