Hopp til hovedinnholdet

Jeg tok tyggis på penishodet, er det farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg aner ærlig talt ikke hvorfor jeg gjorde dette, men jeg ville bare prøve ut noe- Jeg tok liksom tyggis på penishodet mitt og lot det være i sånn 1 minutt og tok det på penishodet igjen. Jeg fikk vekk masse lo og sånt, men etter jeg hadde dusja de seige tyggegummi restene vekk i dusjen, så så jeg på penishodet også var det bittelitt rever av liksom...Helt ytterst nesten (På toppen) Så var huden mer rød og mer sensitiv. Jeg er helt sikker på dette her er et sår og ikek noe jeg hadde før i dag etter jeg dusja. Er dette farlig? Hvordan gror det og hva skal jeg gjøre for at det skal gro?

SVAR

Besvart 12.04.2020 12:40:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle