Hopp til hovedinnholdet

Normalt å onanere i min alder?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år, og har mange rare spørsmål. Jeg lurer på om det er normalt å onanere på min alder, jeg føler at jeg er den eneste som gjør det. Jeg har prøvd å onanere ved å masere klitoris med fingrene, og å bruke dusj stråle. Hvordan man skal bruke vannstrålen. Skal man liksom bevege den eller noe? Jeg har lest at det går an å onanere med en pute, og lurer på hvordan man gjør det? Jeg har prøvd en gang men jeg fikk det ikke til. Hvis det er noen andre måter å onanere på vil jeg gjerne vite det! Takk på forhånd!!!

SVAR

Besvart 17.08.2020 17:34:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Er du i puberteten og tenker mye på sex?

Det er vanlig å ha sextanker, og er ikke noe å skamme seg over. Bli kjent med fantasiene dine. Er du veldig kåt, kan det hjelpe å onanere.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle