Hopp til hovedinnholdet

Jeg har onanert noen ganger, men jeg tør aldri å komme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har onanert noen ganger, men jeg tør aldri å komme. Det er liksom godt først, og så i det jeg kjenner at jeg skal komme stopper jeg fordi det er så ubehagelig. Nå har jeg en sånn merkelig følelse i skjeden. Jeg føler liksom at jeg onanerer uten at jeg gjør noe. Det høres litt rart ut, men det er ganske ubehagelig. Vet ikke hva jeg skal gjøre for å få det vekk liksom. Er det sånn at man må komme vær gang man onanerer?

SVAR

Besvart 21.09.2020 16:25:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle