Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å tenke på sex liksom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg jeg er en jente på 14 år og har begynt å fingre..Jeg vet at det er kjempenormalt i denne alderen. Men er det normalt å tenkte på sex liksom. At du liksom vil ha sex i 14 års alderen. Og er det normalt å «finne ting som er lange og runde og bruke det som dildo» Det føles bedre å bruke ting enn fingrene. Men er dette for tidlig¿ har snakker med noen venner og de gjør akkurat det samme. De finner gulrøtter som dildo feks (det har jeg også gjort)

SVAR

Besvart 13.03.2018 16:58:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Lyst til å prøve et sexleketøy?

Har du lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer eller har sex? Les mer om hva du kan bruke og hvordan du får tak i det.

 

Les mer
account_circle