Hopp til hovedinnholdet

Hvordan sette en ting/dildo slik at man slipper å bruke hånda?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg visste ikke hvilket emne jeg skulle sette dette på så jeg tok bare sex. Men jeg lurer på når jeg bruker ting som dildo så har jeg liksom ikke ett sted å sette den sånn at det føles mer som at det er en gutt sin penis liksom. Vet ikke om dette ga mening men ja. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre for å sette den sånn at jeg slepper å bruke hånda til å dra tingen ut og inn? Håper på svar!

SVAR

Besvart 10.08.2018 15:25:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Lyst til å prøve et sexleketøy?

Har du lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer eller har sex? Les mer om hva du kan bruke og hvordan du får tak i det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle