Hopp til hovedinnholdet

Onanere ved hjelp av en gulrot eller med fingrene. Bør jeg bruke noe utenpå gulroten, og hvor får jeg tak i kondomer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.

jeg onanerte nettopp i dusjen.
Jeg får ikke skjedeorgasme, ikke det jeg har erfart hittil hvertfall. Det jeg gjør er at eg på en måte gjør sirkel bevegelser osv over kjønnsleppene.. liksom på klitten men ikke rett på, for d er litt for følsomt, men liksom at litt av kjønnsleppene er over. jeg satt på rompen med spredte bein og fantaserte og stønnet mens jeg gjor det, jeg ,å gjøre det ganske hardt for og få orgasme. Men får jeg orgasme? Det jeg følte var at det var godt, men samtidig litt vondt. eller.. vet ikke.. også føles det som om jeg bli litt lammet og samtidig føles d som jeg flyr. vet ikke hvordan jeg skal forklare det. det er hvertfall deilig.
Er dette normalt? :)

Syns det er deilig og fingre, bra det går an <3

men når jeg har onanert med en gulerot, maskara og sånn så syns jeg det har hvert litt ekkel for det har hvert så hardt. er penis så hard som en maskara?????? :O

Jeg har ikke kondom, og vet ikke hvor jeg skal få taki.

MEEEEN!! er det farlig og putte ei gulerot i fitta? liksom.. uten noe på. altså har vaska den. men hva kan skje? blir jeg oransj i fitta, og kommer d gulerot biter inni?.. forje gang tok jeg en sånn plastikkpose/brødpose utenpå.menmen.

Sånn utifra hva dere vet, hva liker gutter best, ang onani. De fleste jenter sånnsett liker jo å bli stimulert på klitten. hva liker gutten... slikket på penishode eller sugd ( me hele pikken i munnen ) eller hva? Hva vet dere?

Klem jente 15 bergen!!
account_circle