Hopp til hovedinnholdet

Er litt trang. Greier så vidt å få to fingre opp i vagina.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lyst til å ha sex. Men når jeg onanerer så kjenner jeg at jeg er litt trang. Greier så vidt å få to fingre opp i vagina. Hvordan kan jeg bli «løsere» eller forberede meg til sex? Går det an å kjøpe dildo fra nettet, fra f.eks Kondomeriet når jeg er 16? Og vises det utenpå pakka at den er derifra?

SVAR

Besvart 16.02.2020 19:10:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vulva og vagina

Noen har store kjønnslepper, andre har små. Noen har kanskje ulikt fra den ene siden til den andre. Og når de små er større enn de store, eller de indre vises utenpå de ytre – da må det vel være noe galt?

 

Les mer
attach_file

Sexleketøy

Har du hatt lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det?

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
account_circle