Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor okay at de har sex 4 meter fra meg, mens jeg ikke kan?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er midt i puberteten. Min aldersgruppe (spess meg) har som ingen andre behov for *å tømme ballene, vet ikke hvordan jeg skal kalle det*. Jeg onanerer ofte, faktisk veldig ofte, men det er den rytmen jeg har funnet meg og er fornøyd med. Jeg bor med mor og stefar. De har ennå ikke tatt meg på fersken (har holdt på siden jeg var 9), men er nesten helt sikker på at hvis dette skjer, blir det helvete løs og konsekvensen av det blir ikke god. Spørsmålet mitt er: hvorfor er det slik at det er helt okay at de holder på og har sex 4 meter fra meg (selv om behovet i alderen deres er langt ifra like sterk som min på 15), mens hvis jeg runker blir det ikke gode konsekvenser? Annet spm. Hva skal jeg gjøre dersom jeg blir tatt? Hvordan forklare dem det at jeg har min egen kropp: min egen hånd og pikk og at der er kun meg som bestemmer over så

SVAR

Besvart 01.04.2020 08:34:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

 

Les mer
attach_file

Du har seksuelle rettigheter

Visste du at menneskerettighetene også gir deg seksuelle rettigheter?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle