Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke å få orgasme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år, og jeg klarer ikke å få orgasme. Jeg føler meg unormal, og jeg tør ikke si det til noen. Jeg har prøvd forskjellige måter å onanere på, og jeg har prøvd å ta på meg selv, og jeg har gjort alle de tingene som dere bruker å anbefale. Stille seg naken foran speilet osv. Mange svar på ung.no sier at man må være kåt for å få orgasme, men jeg blir ikke kåt når jeg er alene. Har prøvd å finne ting som gjør meg kåt, men det går ikke. Jeg har en kjæreste som jeg har sex med ganske ofte, og jeg kommer ikke da heller. Men jeg blir kåt når jeg er med han. Mange av svarene på ung.no sier at man ikke bør ha sex før man har gitt seg selv orgasme, så jeg føler meg nesten litt «skyldig». Men jeg liker det veldig godt, og det er vel det som tels? Jeg synes at å ha sex er mye bedre enn å onanere, så jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kommer. Jeg føler på en måte et press på å komme. Jeg lurer bare på om du/dere har noen andre tips til andre ting jeg kan prøve?

SVAR

Besvart 15.04.2020 17:11:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle